Rólunk

Kik vagyunk?

A Ramasoft csoport évek óta a magyar banki informatikai piac meghatározó szereplője. A csoport legismertebb tagja, a Ramasoft Kft. 1997-ben alakult, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A cég fő tevékenysége felhasználóbarát pénzügyi szoftverek értékesítése. A Ramasoft a Deloitte & Touche Fast 50 felmérése szerint 2002-ben a hetedik leggyorsabban fejlődő kelet-európai vállalat volt.

A Ramasoft munkatársai általában közgazdasági és informatikai végzettséggel is rendelkeznek, így jól tudnak megközelíteni olyan problémákat, ahol a két terület szoros együttműködésére van szükség. A cég fejlesztései termékszemléletűek: egyedi projektek helyett több helyen is értékesíthető szoftverek elkészítésére törekszik.

Mivel foglalkozunk?

Fejlesztés

A Ramasoft fejlesztései termékközpontúak, azaz arra törekszünk, hogy egy fejlesztést több ügyfélnek is értékesíteni tudjunk, ezzel csökkentve a fejlesztések költségeit.

Tanácsadás

A Ramasoft informatikai és kockázatkezelési szaktanácsadási tevékenységet nyújt a különböző rendszerek bevezetése kapcsán. Más IT cégektől eltérően, akik a specifikációt az ügyféltől várják, mi általában a teljes megoldást le tudjuk szállítani anélkül, hogy az ügyfelet terhelnénk.

Adatszolgáltatás

Valamennyi szoftverünkhöz kapcsolható, de önálló termékként is előfizethető termék- és áradatszolgáltatásunk. A szolgáltatás jellemzően a magyar piacon megtalálható pénzügyi termékjellemzőit, valamint piaci és elméleti árait tartalmazza. A szolgáltatás szinte teljes mértékben kiváltja a szoftver napi működtetésével kapcsolatos back-office jellegű munkákat, így kiválóan alkalmas hatékonyságnövelésre.

Menedzsment