MKB Bank Nyrt.

A Ramasoft Adatszolgáltató és Informatikai Zrt. 2005. augusztusában az IQSYS Rt. fővállalkozásában megbízást kapott egy GAP elemzés elvégzésére, amely a Creditron adatigényét vetette össze standard módszer esetén a Bank adattárházában rendelkezésre álló adatokkal, és célja az volt, hogy felmérje az esetleges fejlesztési igényeket. A Bank emellett kérte a bevezetési projekt részletes projekttervének elkészítését is.

Ezt követően a Bank a Creditron rendszer bevezetése mellett döntött, mely projekt 2005. novemberében kezdődött meg. A projekt célja az volt, hogy a Creditron rendszer a sztenderd módszer szerinti tőkekövetelmény számítást tegye lehetővé a Bank számára. A Creditron bemeneti adatait a Bank adattárházából nyeri, és a kiszámított tőkekövetelmény értékek is visszatöltődnek az adattárházba. A belső, tulajdonosi és felügyeleti jelentések pedig ezt követően az adattárházban készülnek el.

A Creditron projekt sikere után a Bank úgy döntött 2009-ben, hogy újból a Ramasoftot választja. Ekkor a Varitron kockázatkezelési renszerünk mellett tették le a voksukat.